Humus

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Năutul se pune la fiert în apă.

Când este fiert, se scurge de apa în care a fiert.

Se dă prin maşina de tocat.

Apoi se amestecă cu ulei de măsline, suc de lămâie şi supă de năut cu ajutorul unui mixer.

Se obţine o pastă omogenă, destul de densă.

Semintele se susan se bagă puţin la cuptor, apoi se amestecă cu uleiul de măsline şi se mărunţesc cu ajutorul unui blender vertical. Se adaugă peste pasta de năut.

Se condimentează cu sare, piper şi usturoi granulat.

Se poate servi cu legume sau cu salată de pătrunjel.

Cantitaţile de lichid sunt aproximative, pot fi ajustate în funcţie de consistenţa dorită.

Etichete: piure de naut | humus | naut
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de raţă cu sos de portocale la slow cooker Friptură de raţă cu sos de portocale la slow cooker

Rețeta mai nouă   Savarine la maşina de făcut pâine Savarine la maşina de făcut pâine

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro