Sos picant pentru fripturi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală, se curăţă de seminţe şi se dau prin maşina de tocat prin sita mică sau la blender.
Se pun la fiert jumatate de oră cu oţet, zahăr şi sare.

Se pun în borcane, se pun capacele şi se pun la sterilizat pe baie de apă.

Se poate folosi ca şi garnitură la fripturi sau la pizza.
Etichete: sos | friptura | picant
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro