Spaghetti cu sos de roşii, capere şi ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile decojite se pun în tigaie şi se fierb până se îngroaşă puţin sosul.


Se pun ciupercile scurse de zeamă,


măslinele,

caperele,

şi se lasă să fiarbă împreună 5 minute.

Se adaugă usturoiul tocat mărunt,

condimentele şi sare,


şi se mai lasă pe foc 5 minute.

Peste sosul pregătit se pun pastele fierte conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se amestecă şi se servesc imediat.


Etichete: spaghetti | rosii | capere | ciuperci
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • bun

  Rețeta mai veche Ochiuri cu kaizer la cuptor Ochiuri cu kaizer la cuptor

Rețeta mai nouă   Cremşnit Cremşnit

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro