Tartă cu brânză şi somon afumat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Biscuiţii se dau la cutter sau prin maşina de tocat.

Se amestecă foarte bine cu untul.

Compoziţia obţinută se întinde într-o tavă cu fund detaşabil.

Brânza se amestecă cu smântâna,

apoi se adaugă mărarul tocat,

ceapa tăiată mărunt,

somonul tăiat cubuleţe

şi se omogenizează.

Se condimentează cu sare şi piper, dacă este nevoie şi se adaugă gelatina dizolvată conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Acest amestec se pune peste stratul de biscuiţi.

Se dă la rece până se încheagă gelatina, apoi se îndepărtează inelul detaşabil şi se porţionează.

Se serveşte ca aperitiv.


Etichete: tarta | branza | somon
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ştiucă în sos de vin şi lămâie la cuptor Ştiucă în sos de vin şi lămâie la cuptor

Rețeta mai nouă   Friptură de curcan în sos de vin cu usturoi verde Friptură de curcan în sos de vin cu usturoi verde

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro