Ştiucă în sos de vin şi lămâie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Rondelele de ştiucă se şterg cu prosop de hârtie.

Usturoiul se pisează cu sare, piper şi ulei.

Cu această pastă se ung rondelele de ştiucă şi se aşează într-un vas termorezistent.

Se stropesc cu vin,

se adaugă cimbrul verde,


şi lămâile tăiate jumătăţi.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cald.


Etichete: stiuca | vin | lamaie
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Dulceaţă de bujori de munte Dulceaţă de bujori de munte

Rețeta mai nouă   Tartă cu brânză şi somon afumat Tartă cu brânză şi somon afumat

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro