Friptură de curcan în sos de vin cu usturoi verde

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se face un amestec de condimente cu sare şi ulei,

cu care se ung foarte bine bucăţile de carne.


Usturoiul se taie mărunt

şi se împrăştie pe fundul vasului ceramic al slow cooker-ului.

Peste stratul de usturoi se pun bucăţile de carne condimentate.

Se pregateşte un sos din bulion şi vin,

care se toarnă peste carne.

Se mai adaugă vin cât să acopere carnea,

apoi se porneşte slow cooker-ul pe poziţia slow.

Se serveşte cu orice tip de garnitură.


Etichete: friptura | curcan | vin | usturoi | slow cooker
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tartă cu brânză şi somon afumat Tartă cu brânză şi somon afumat

Rețeta mai nouă   Dulceaţă de nuci verzi Dulceaţă de nuci verzi

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro