Somon la cuptor cu sos de soia şi muştar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie rondele subţiri.

Într-un vas termorezistent se aranjează rondelele de ceapă.

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu muştarul, muştarul bobiţe, sosul de soia, sucul de lămâie, ghimbir, sare şi piper.

Rondelele de somon se trec prin amestecul de muştar,

după care se aşează peste stratul de ceapă din vasul termorezistent.

Se acoperă cu hârtie de copt şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25 de minute.

Se îndepărtează hârtia de copt şi se mai lasă 5-10 minute ca să se rumenească.

Se serveşte alături de legume la grătar şi mămăliguţă.

Etichete: somon | peste
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • sinteti super !o gospodina ce sint folosesc retetele dumneavoastra va multumesc!

  • super

  • Reteta este grozava si usor de pregatit.

  Rețeta mai veche Coq au vin la slow cooker Coq au vin la slow cooker

Rețeta mai nouă   Orez cu legume şi grăsime de raţă Orez cu legume şi grăsime de raţă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro