Somon la cuptor cu sos de soia şi muştar
Ceapa se taie rondele subţiri.
Într-un vas termorezistent se aranjează rondelele de ceapă.
Usturoiul se pisează şi se amestecă cu muştarul, muştarul bobiţe, sosul de soia, sucul de lămâie, ghimbir, sare şi piper.
Rondelele de somon se trec prin amestecul de muştar,
după care se aşează peste stratul de ceapă din vasul termorezistent.
Se acoperă cu hârtie de copt şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25 de minute.
Se îndepărtează hârtia de copt şi se mai lasă 5-10 minute ca să se rumenească.
Se serveşte alături de legume la grătar şi mămăliguţă.
-
ilie maria14 Jan.2013
sinteti super !o gospodina ce sint folosesc retetele dumneavoastra va multumesc!
-
milica10 Jan.2013
super
-
Parpalea Tinca10 Jan.2013
Reteta este grozava si usor de pregatit.