Tarte cu brânză feta și ardei roșu
Margarina la temperatura camerei,
se amestecă cu ouăle, adăugate pe rând.
Se adaugă făina
şi apa
şi se frământă până se obţine un aluat omogen,
care se pune în folie şi se dă la rece pentru o oră.
Între timp, se pregătesc ingredientele pentru tarte.
Ardeiul kapia se taie cubuleţe.
Brânza feta se sfărâmă cu furculiţa
şi se amestecă cu ouăle.
Se adaugă ardeiul cubuleţe
şi condimentele.
Formele pentru minitarte se ung cu unt sau margarină
apoi se tapetează cu aluat, întinzându-l cât mai bine pe margini.
Se înţeapă cu furculiţa
şi se umplu cu compoziţia de brânză.
Deasupra se pune caşcaval ras
şi se dau la cuptor la 200 grade timp de 20-30 de minute, până se rumenesc, iar compoziţia se încheagă.
Se servesc fierbinţi, ca aperitiv.