Tarte cu brânză feta și ardei roșu

Margarina la temperatura camerei,

se amestecă cu ouăle, adăugate pe rând.

Se adaugă făina

şi apa

şi se frământă până se obţine un aluat omogen,

care se pune în folie şi se dă la rece pentru o oră.

Între timp, se pregătesc ingredientele pentru tarte.

Ardeiul kapia se taie cubuleţe.

Brânza feta se sfărâmă cu furculiţa

şi se amestecă cu ouăle.


Se adaugă ardeiul cubuleţe

şi condimentele.


Formele pentru minitarte se ung cu unt sau margarină

apoi se tapetează cu aluat, întinzându-l cât mai bine pe margini.

Se înţeapă cu furculiţa

şi se umplu cu compoziţia de brânză.

Deasupra se pune caşcaval ras

şi se dau la cuptor la 200 grade timp de 20-30 de minute, până se rumenesc, iar compoziţia se încheagă.

Se servesc fierbinţi, ca aperitiv.












