Crap prăjit în mălai

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Crapul se curăţă de solzi şi intestine.

Se spală foarte bine prin interior cu apă rece.

Se îndepărtează capul, iar trunchiul se taie în rondele cu grosimea de 2 degete.

Se pun într-un castron, se presară cu sare şi se lasă aşa timp de 20 de minute.

Într-o farfurie se amestecă părţi egale de mălai cu făină.

Fiecare rondea de crap se tăvăleşte prin acest amestec, după care se pun la prăjit în ulei încins.

Se întorc pe toate părţile pentru a fi bine făcute.

Se servesc cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi.

Etichete: crap | prajit
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tocăniţă de porc Tocăniţă de porc

Rețeta mai nouă   Rasol de cartofi Rasol de cartofi

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro