Vinete cu roșii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Vânăta se taie cubuleţe

care se prăjesc în 2-3 serii în câte 2 linguri de ulei,

astfel încât să se rumenească pe toate părţile. Se scot pe o farfurie cu hârtie absorbantă.

După ce s-au prăjit toate cubuleţele de vinete, se pun în cratiţă,

se adaugă roşiile decojite

usturoiul pisat

şi pătrunjelul tăiat mărunt.

Se condimentează cu sare

şi piper,

se adaugă zahărul,

şi sucul de lămâie

şi se lasă să fiarbă înăbuşit,

timp de 10 minute.

Preparatul se poate servi rece sau cald.

Etichete: vinete | rosii
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Aripioare cu sos de roşii la microunde Aripioare cu sos de roşii la microunde

Rețeta mai nouă   Pulpă de curcan cu lămâie și rozmarin la cuptor Pulpă de curcan cu lămâie și rozmarin la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro