Creier pane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Creierul de porc, bine spălat si curăţat de pieliţe, se pune la fiert în apă cu sare, îndepărtându-se spuma formată. Se fierb 10 minute.

Se scot din apă şi se lasă să se răcorească puţin.

Bucăţile de creier se trec prin făină,

apoi prin oul bătut

şi la final prin pesmet.

Se prăjesc în ulei încins, până se rumenesc, pe ambele părţi.

Se scot pe hârtie absorbantă pentru a îndepărta surplusul de ulei.

Se servesc calzi, alături de garnitură de piure de cartofi.


Etichete: creier | pane
(16 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Porc cu sos dulce acrişor în stil chinezesc Porc cu sos dulce acrişor în stil chinezesc

Rețeta mai nouă   Piept de gâscă cu ciuperci la slow cooker Piept de gâscă cu ciuperci la slow cooker

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro