Frigărui de legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie legumele: vinetele cubuleţe,

ciupercile pe jumătate sau dacă sunt prea mari în patru,

ardeii în triunghiuri,

zucchini, cuburi,

ceapa - în 8 sau în 6, în funcţie de cât de mare este.

Pe beţe de frigărui se pune alternativ câte o bucată din fiecare legumă.

Frigăruile astfel pregătite

se pun pe grătarul încins

şi se lasă până legumele se rumenesc.

Când sunt gata se presară cu sare şi se stropesc cu ulei de măsline şi oţet balsamic.

Se servesc calde sau reci alături de sos picant de roşii.

Etichete: frigarui | legume
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sos picant de roşii Sos picant de roşii

Rețeta mai nouă   Piept de raţă la cuptor în stil asiatic Piept de raţă la cuptor în stil asiatic

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro