Legume la dry-cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Legumele se taie în forme aproximativ egale: dovleceii - triunghiuri, ciupercile - pe din două, ardeiul - triunghiuri, iar ceapa solzişori.

Se amestecă cu ulei de măsline,

sos de soia, sare, piper şi busuioc uscat

şi se pun în tigaia dry cooker.

Se lasă aproximativ 20 de minute acoperit, timp în care legumele sunt gata. La final, se stropesc cu oţet balsamic.

Este o garnitură excelentă pentru peşte.

Etichete: legume | dry cooker
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc

Rețeta mai nouă   Cegă cu vin şi mărar la cuptor Cegă cu vin şi mărar la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro