Cartofi cu usturoi şi rozmarin la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii tăiaţi cubuleţe se pun într-un castron şi peste ei se adaugă usturoiul tăiat feliuţe, sarea, piperul, rozmarinul şi uleiul.

Se transferă totul într-un vas termorezistent tapetat cu hârtie de copt. 

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade.

Se ţin în cuptor 45 de minute.

Dacă nu sunt gata, se mai pot introduce încă 10 minute la cuptor pentru a se rumeni frumos.

Se pot servi simpli, alături de mămăliguță și mujdei de usturoi, sau ca garnitură la orice tip de friptură.

Etichete: cartofi
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de vită în sos de roșii la cuptor Friptură de vită în sos de roșii la cuptor

Rețeta mai nouă   Budincă de orez cu banane Budincă de orez cu banane

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro