Ghiveci de legume
Când ceapa devine aurie se adaugă 2 linguri de bulion.
Se amestecă şi se stinge cu 2 căni de apă.
Vinetele şi dovleceii se taie cubuleţe potrivit de mari.
Se adaugă în sosul pregătit.
Se lasă să fiarbă la foc mic până se îngroaşă şi sosul devine gros. Se adaugă şi sare după gust.
La final se adaugă pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt.
Se poate servi alături de castraveţi muraţi sau salată de varză.
Provocarea lunii octombrie a fost lansată de gazda My Fancy Cake, aşa că ne vom concentra pe cupcakes şi pe roadele toamnei. Deocamdată folosim doar câteva din roadele toamnei, urmând ca într-o reţetă viitoare să ne îndreptăm atenţia spre brioşe.
-
DJPocaitul17 Sep.2019
Am cumparat azi toate ingredientele si pregatesc chiar acum. Revin cu un comentariu...cum a iesit.