Penne cu fasole roşie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Salamul tăiat fâşii se prăjeşte.

Se adaugă roşiile decojite şi se lasă să fiarbă 10 minute. Se condimentează cu sare, piper, oregano şi busuioc.

Peste paste fierte se pune fasolea boabe din conservă

şi sosul de roşii.

Se amestecă.

La servire se presară cu parmezan.

Etichete: penne
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tartă rustică cu mere, gutui şi nuci Tartă rustică cu mere, gutui şi nuci

Rețeta mai nouă   Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro