Pui cu smântână și ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie ciupercile feliuțe.

Se pun într-o tigaie cu ulei încins.

Se adaugă apă, se fierb.

După asta se strecoară de apă.

Pulpele de pui se taie feliuțe.

Se pun într-o cratiță cu ulei încins.

Se călesc.

După ce se scot bucățile de pui, se adaugă ceapa tăiată peștișori.

Se adaugă și apă și puțină apă.

Se lasă pe foc amestecând des, până se evaporă toată apa.

Se adaugă smântâna de gătit.

Se adaugă bucățile de pui

și ciupercile.

Se fierbe

până sosul capătă consistența dorită.

Se servește caldă alături de mămăliguță.

Etichete: pulpe de pui
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Delicios!!

  • super!

  Rețeta mai veche Doradă cu legume la grătar Doradă cu legume la grătar

Rețeta mai nouă   Cannoli Cannoli

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro