Doradă cu legume la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se spală foarte bine.

Se pisează usturoiul.

Se amestecă cu sare, piper, rozmarin și cimbru.

Se adaugă ulei de măsline

și suc de lămâie.

Dorada se unge bine cu amestecul preparat și se umple cu câteva felii de lămâie.

Pe grătarul electric încălzit în prealabil se așează legumele tăiate felii alături de doradă.

Se setează încălzirea cea mai mică și se lasă aproximativ 20 de minute pe fiecare parte.

Etichete: dorada
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supă cremă de țelină Supă cremă de țelină

Rețeta mai nouă   Pui cu smântână și ciuperci Pui cu smântână și ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro