Sărăţele

(Saleuri)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se amestecă toate ingredientele şi se dă la frigider pentru 3 ore.

Se întinde o foaie, se taie fâşii, se ung cu ou şi se coc la cuptor la foc mic păna se rumenesc.

Etichete: saratale | saleuri
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cannelloni cu carne de pui şi sos de roşii Cannelloni cu carne de pui şi sos de roşii

Rețeta mai nouă   Brioşe cu fructe de pădure Brioşe cu fructe de pădure

publicitate
Comentarii (18)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro