Ciocănele de pui în fulgi de porumb

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciocănelele se pun la fiert timp de 10 minute.

Se scot din apă, se lasă să se răcorească puţin, apoi se îndepărtează pielea. Se poate îndepărta şi înainte de a le pune la fiert.

Ouăle se bat cu sare şi piper.

Fulgii de porumb se mărunţesc la robot.

Fiecare ciocănel se trece prin făină,

apoi prin ou

şi la final prin fulgii de porumb.

Se prăjesc în ulei încins, până se rumenesc pe ambele părţi.

Se scot pe un serveţel absorbant.

Se pot servi alături de sos dulce de ardei iute.

Această rețetă am preparat-o pentru Provocarea Secretă găzduită de Elena în aeastă lună.

Etichete: pulpe de pui
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cocktail "Green Apple" Cocktail "Green Apple"

Rețeta mai nouă   Salată de gogoşari cu conopidă Salată de gogoşari cu conopidă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro