Varză dulce călită cu afumătură
(Varză călită)- timp total: 1 oră 30 minute
Varza se taie şi se freacă cu sare.
Ceapa se taie şi se căleşte în puţin ulei.
Se adaugă bucăţile de afumătură peste ceapă şi se călesc şi ele.
Se adaugă bulionul care se căleşte şi el 2-3 minute, apoi se adaugă apă şi sare.
Când a dat în clocot începe să se adauge varza treptat.
Se lasă să fiarbă până se înmoaie varza.
Se adaugă foi de dafin şi, în final, mărar.
-
zoia09 Jun.2021
super reteta ! am reusito !
-
Milică27 Aug.2019
Mulțumesc mult pentru rețetă !
-
antoni marian29 Aug.2016
iti multumim chiar f gustos
-
bogdan03 Dec.2015
mia placut
-
Marius02 Apr.2014
am incercat, a iesit excelent.
-
OWA29 Mar.2014
F bun si usor de facut.Ms
-
cosmin20 Nov.2013
este foarte bun,am incercat de nota 10!
-
marius10 Sep.2013
bine scrisa reteta .....si gustoasa