Piept de pui umplut cu spanac
Spanacul se spală bine, apoi se opăreşte în apă cu sare.
Se scurge de apă şi se taie fâşii.
Ouăle se bat, apoi se amestecă cu smântâna, coriandrul, sare şi piper.
Se adaugă apoi spanacul scurs de apă şi tăiat fâşii.
Fiecare piept de pui se taie în două şi se formează fiecărei bucăţi câte un buzunar, care se căptuşeşte cu câte o felie subţire de telemea şi apoi se umple cu amestecul de spanac.
Buzunarul se sigilează cu scobitori pentru a nu se desface în timpul preparării. Bucăţile astfel pregătite se aşează într-un vas, se ung cu unt, se presară cu boia, sare şi piper.
Deasupra se toarnă supa de pui, se acoperă cu folie de aluminiu sau cu capac şi se dau la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveşte cald.