Vinete cu brânză la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei.

Brânza telemea se taie felii groase de 0,5 cm

şi se ung cu pasta de usturoi,

apoi se presară cu piper.

Separat, se amestecă 2 linguri de ulei de măsline cu cimbrişor.

Vinetele se taie în două pe lungime, apoi se crestează fiecare jumătate, astfel încât vânăta să nu se desfacă în bucăţi.

În tăietură se unge cu amestecul de ulei cu cimbrişor.

Apoi în fiecare crestătură se pune câte o feliuţă de telemea.

Vinetele astfel pregătite se aşează într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45 de minute.

Se servesc calde.

Etichete: vinete
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Magiun de prune Magiun de prune

Rețeta mai nouă   Șalău înăbușit cu sos de roșii Șalău înăbușit cu sos de roșii

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro