Șalău înăbușit cu sos de roșii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Şalăul se curăţă se solzi şi de insestine, se spală foarte bine cu apă rece,

apoi se taie rondele. Se presară cu sare şi se lasă să stea timp de 20 de minute.

Între timp se pregăseşte sosul.

Ceapa se taie solzişori

şi se căleşte în două linguri de ulei.

până se înmoaie.

Se adaugă roşiile decojite şi se lasă puţin la călit împreună.

Se toarnă vinul,

ustutoiul se taie mărunt şi se adaugă şi el,

se condimentează cu busuioc şi piper

şi se lasă să fiarbă 5-10 minute la foc mic.

Se pun şi bucăţile de peşte,

iar vasul se acoperă cu un capac, lasându-se să se înăbuşă la foc mic timp de 15-20 de minute. Dacă sosul scade prea mult se poate completa cu puţină apă.

Se serveşte cald.

Etichete: salau | rosii
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Vinete cu brânză la cuptor Vinete cu brânză la cuptor

Rețeta mai nouă   Prăjitura Doboş Prăjitura Doboş

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro