Negresă cu banane
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-1_1.jpg)
Untul se taie cuburi şi se pune la topit într-o cratiţă.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-2_1.jpg)
Se adaugă ciocolata ruptă bucăţi şi se fierb până aceasta se topeşte.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-3_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-4_1.jpg)
Vasul se ia de pe foc si se adaugă zahărul amestecându-se până se topeşte.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-5_1.jpg)
După ce s-a răcorit crema se pun ouăle pe rând şi se amestecă cu telul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-6_1.jpg)
După ce s-au adăugat ouăle, se încorporează şi făina amestecată cu praful de copt şi se omogenizează.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-7_1.jpg)
Bananele se taie rondele.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-8_1.jpg)
Se tapetează tava cu hârtie de copt, se unge cu unt, se toarnă 1/2 compoziţie, peste care se aşează un strat de rondele de banane, apoi se toarnă restul de compoziţie.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-9_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-10_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-11_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-12_1.jpg)
Se bagă la cuptorul încălzit şi se coace la foc mediu. Pentru a vedea când este gata se testează cu paiul: dacă nu se ia nimic pe pai atunci se poate scoate din cuptor.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-13_1.jpg)
Se pudrează cu zahăr pudră.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1847/description/file-14_1.jpg)