Pulpe de pui cu sos de roşii şi ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se prepară o soluţie de marinare din vin, ulei, rozmarin, sare şi piper.




În această soluţie se pun pulpele de pui bine spălate şi se lasă aşa timp de o oră.


Apoi pulpele se aşează într-o tavă, iar peste ele se pun ciupercile tăiate felii, usturoiui tăiat feliuţe, roşiile decojite pasate şi soluţia în care au stat pulpele.



Se dă la cuptor timp de 30-40 de minute la 200 grade.



Se serveşte cu mămăliguţă.


Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Musaca de curcan Musaca de curcan

Rețeta mai nouă   Fazan la cuptor Fazan la cuptor

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro