Chiftele din piept de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.


Ceapa si usturoiul se dau prin robot.

Painea se inmoaie mai intai in apa si apoi se stoarce.

Peste carnea tocata se adauga toate ingredientele: ouale, ceapa tocata, usturoiul pisat, painea inmuiata stoarsa de apa, mararul tocat marunt, patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul.

Toate ingredientele se amesteca pana se omogenizeaza.

Se preiau portiuni mici din amestecul rezultat si se realizeaza forme ori sferice ori rotunde plate si se tavalesc prin pesmet sau faina.

Se pune tigaia cu ulei la incins si se prajesc chiftelele.
Etichete: pui | chiftele | piept de pui
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • felicitari

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro