-
Coșulețe cu maioneză cu ciuperci…
Tartele se umplu cu ciuperci cu maioneză. Se pot folosi diferite umpluturi, ca de exemplu salata boeuf.
-
Piept de pui în sos iute de ceapă…
Pieptul de pui condimentat cu sare și piper se pune pe grătarul încins, mai întâi cu pielea în jos. Apoi…
-
Piept de pui cu sparanghel și roșii…
Sparanghelul se spală, se îndepărtează partea de jos, cam 2-3 cm, apoi se taie în bucăți egale, de aproximativ…
-
Pizza cu piept de pui
Pieptul de pui se fierbe, se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe. Într-o tavă unsă cu ulei, se…
-
Salată cu piept de pui, fasole și…
Într-un bol se amestecă fasolea boabe cu porumbul şi pieptul de pui fiert şi tăiat cubuleţe. Se condimentează…
-
Salată picantă cu piept de pasăre
Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt.…
-
Piept de pui cu arome thailandeze
Pieptul de pui se taie în 4. Se condimentează cu sare și piper. Se storc 2 felii limetă, alte felii de limetă…
-
Pui în crustă de orez cu sos de lămâie
Orezul se pune la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când orezul este fiert, fără…
-
Piept de pui în stil indian
Ardeii se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie cubuleţe. Pieptul de pui se taie şi el cuburi. Usturoiul…
-
Salată verde cu piept de pui şi crudităţi
Lămâia se storce. Morcovul, ţelina şi mărul se dau pe răzătoare şi se stropesc imediat cu jumătate din…
-
Gnocchi cu piept de pui la cuptor
Pieptul de pui se taie bucăţi mici. Se prăjesc până scade lichidul pe care îl lasă. Se adaugă ardeiul…
-
Piept de pui cu sos acrişor de piersici
Usturoiul se pisează şi se amestecă bine într-un vas cu 1 lingură suc de lămâie, 3 linguri miere şi sosul…
-
Spanac cu piept de pui, ciuperci şi…
Spanacul se spală foarte bine în apă rece, apoi se curăţă de cozi. Se pune la fiert apă cu sare şi când…
-
Salată din piept de pui cu mazăre,…
Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare. Ouăle se fierb 5-6 minute. Cartofii se fierb în coajă. Mazărea…
-
Şniţele din piept de pui cu mac
Pieptul de pui se taie fâşii subţiri care se bat cu ciocanul pentru şniţele. Se presară cu sare şi piper.…
-
Ravioli cu brânză, şuncă, piept…
Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se scurg de zeama…
-
Ruladă din piept de pui cu kaizer şi…
Pieptul de pui se taie bucăţi şi se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se condimentează cu sare, piper, ghimbir,…
-
Shaorma cu piept de pui
Shaorma din piept de pui făcut la grătar cu cartofi prăjiți la cuptor, castraveți murați în oțet, ceapă…
-
Quesadilla de pui
Se prepară soluţia de marinare pentru pieptul de pui. Se amestecă zeama de lămâie cu ulei de măsline, oregano,…
-
Pateuri cu piept de pui şi caşcaval
Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna şi pătrunjelul tocat. Se adaugă sare dacă este nevoie. Pieptul…
-
Valdostana din piept de pui
Pieptul de pui la grătar se aşează într-un vas termorezistent. Peste fiecare bucată de piept se pune câte…
-
Piept de pui cu fulgi de porumb
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se bat cu ciocanul de şniţele. Se presară cu sare şi piper. Fiecare…
-
Vinete umplute cu piept de pui
Vinetele se spală, se taie pe jumătate, se scobesc cu ajutorul unei linguriţe, se freacă la interior cu sare…
-
Ruladă din piept de pui în crustă…
Fiecare piept de pui se taie pe jumătate, rezultând astfel patru bucăţi. Fiecare bucată se bate foarte bine…
-
Piept de pui în sos de smântână…
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent. Usturoiul se pisează şi…
-
Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval…
Pieptul de pui se taie în fileuri subţiri. Se presară sare şi piper. Pe jumătate de fileu se pune caşcaval…
Reţete cu "piept de pui"