Ciulama de ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă ciupercile, se spală, se taie.

Se fierb cu apă sărată (apă atât cât să le acopere).

Când sunt gata, se strecoară, iar zeama se păstrează.

Se prăjeşte uşor făina în unt, se stinge cu zeama în care au fiert ciupercile, se adaugă o ceşcuţă de lapte şi se lasă să fiarbă până ce sosul este potrivit de gros.

Se adaugă ciupercile şi se mai fierb 10 minute.

Se serveşte fierbinte cu mămăliguţă.

Etichete: ciulama | ciuperci
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Paste din orez cu sos și carne de vită Paste din orez cu sos și carne de vită

Rețeta mai nouă   Lasagna Lasagna

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro