Ciuperci umplute

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pălăriile ciupercilor se separă de codiţe. Pălăriile se prăjesc pe tigaia grătar fără ulei.

Se realizează un amestec din ardei roşu tocat mărunt, măsline fără sâmburi mărunţite, usturoi pisat, mărar şi codiţele de la ciuperci tocate.

Tot acest amestec se prăjeşte în tigaie fără ulei.
Pălăriile ciupercilor se umplu apoi cu acest amestec şi se introduc la cuptor. Se lasă 15 minute.
Apoi se scot, se ornează cu smântână şi se pot servi.

Etichete: ciuperci
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro