Cocoş în lapte la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cocoşul întreg se rumeneşte pe toate părţile, în ulei de măsline.

Astfel rumenit, se pune în vasul ceramic al slow cooker-ului.

Se presară cu sare

şi piper.

Lămâia se curăţă de coajă, încercând să nu se ia din coaja albă.

Coaja de lămâie şi salvia se introduc în interiorul cocoşului.

Se adaugă batonul de scorţişoară,

usturoiul zdrobit

şi laptele.

Vasul se acoperă cu capacul şi se lasă la slow timp de 6-8 ore.

Se serveşte cu orice fel de garnitură, alături de sosul de lapte, care se scurge şi se omogenizează la blender.

Etichete: cocos | slow cooker
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cupe de ciocolată cu spumă de fructe de pădure Cupe de ciocolată cu spumă de fructe de pădure

Rețeta mai nouă   Chips-uri de cartofi la cuptor Chips-uri de cartofi la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro