Cupe de ciocolată cu spumă de fructe de pădure

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Crema mascarpone se freacă bine cu zahărul pudră.

Se adaugă fructele de pădure

şi se amestecă.

Separat, se bate smântâna dulce

şi se adaugă peste spuma de mascarpone cu fructe de pădure. Se mixează bine.

Ciocolata se topeşte pe baie de apă.

Ciocolata topită se întinde cu pensula pe interiorul unei hârtii pentru brioşe.

Se dă la rece până se întăreşte ciocolata,

apoi se desprinde uşor hârtia.

Cupele de ciocolată astfel obţinute, se umplu cu crema de mascarpone şi fructe de pădure.

Se decorează cu fructe de pădure proaspete şi frunze de mentă.

(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Icre de fasole Icre de fasole

Rețeta mai nouă   Cocoş în lapte la slow cooker Cocoş în lapte la slow cooker

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro