Pulpă de cocoş Tikka Masala la slow cooker
- Ingrediente
Ceapa se taie solzişori
şi se pune pe fundul vasului ceramic al slow cooker-ului. Peste stratul de ceapă se aşează pulpele de cocoş.
Ghimbirul se taie mărunt
şi se adaugă peste pulpe.
Se adaugă şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri,
apoi se condimentează cu sare, turmeric,
scorţişoară, garam masala,
foi de dafin; se adaugă şi pasta de ardei roşu,
iaurtul şi smântâna de gătit
roşiile decojite, supa de legume
apoi se acoperă cu capacul şi se fixează programul dorit.
Când este gata, se scurge zeama, se bagă la blender şi se obţine un sos excelent
ce se serveşte alături de pulpele de cocoş şi orez fiert.
-
Viorica02 Apr.2014
Trebuie sa fie foarte buna
Mai astept retete la slow cooker !