Pulpă de cocoş Tikka Masala la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie solzişori

şi se pune pe fundul vasului ceramic al slow cooker-ului. Peste stratul de ceapă se aşează pulpele de cocoş.

Ghimbirul se taie mărunt

şi se adaugă peste pulpe.

Se adaugă şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri,

apoi se condimentează cu sare, turmeric,

scorţişoară, garam masala,

foi de dafin; se adaugă şi pasta de ardei roşu,

iaurtul şi smântâna de gătit

roşiile decojite, supa de legume

apoi se acoperă cu capacul şi se fixează programul dorit.

Când este gata, se scurge zeama, se bagă la blender şi se obţine un sos excelent

ce se serveşte alături de pulpele de cocoş şi orez fiert.

Etichete: slow cooker
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Trebuie sa fie foarte buna
    Mai astept retete la slow cooker !

  Rețeta mai veche Coaste de miel cu cartofi la slow cooker Coaste de miel cu cartofi la slow cooker

Rețeta mai nouă   Cozonac de post cu aromă de citrice Cozonac de post cu aromă de citrice

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro