Pui cacciatore la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de pui se usucă cu şerveţele absorbante, apoi se trec prin făină şi se prăjesc puţin în 2-3 linguri de ulei.

În uleiul în care s-au rumenit pulpele, se călesc şi ciupercile.

Ceapa se taie solzişori. Ardeii se taie feliuţe. Usturoiul se taie şi el feliuţe subţiri.

Se amestecă toate într-un castron, se adaugă peste ele vinul, oregano, busuiocul, sarea, piperul, roşiile decojite şi se omogenizează.

Peste tot amestecul se pun ciupercile călite.

Pulpele rumenite se aşează în vasul slow cocker-ului.

Peste pulpe se pune amestecul de legume.

Deasupra se pun foile de dafin şi uleiul în care am rumenit pulpele şi ciupercile.

Se selectează programul dorit la slow cocker şi apoi se serveşte cald.


(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Panna cotta cu caramel Panna cotta cu caramel

Rețeta mai nouă   Cartofi noi cu ardei la cuptor Cartofi noi cu ardei la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro