Friptură de porc în bulion la presiune

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc se taie cubuleţe şi se prăjeşte puţin în ulei atât cât carnea să se albească.

Se pune bulionul, se amestecă împreună cu carnea, după care se stinge cu jumătate de pahar de apă.

Se adaugă sare, cimbru şi piper, apoi se acoperă cu capacul şi se lasă să fiarbă la presiune 30 de minute.

Se poate servi alături de piure de cartofi.

Etichete: friptura | porc | bulion | presiune
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ton cu vin şi cimbru la grătar Ton cu vin şi cimbru la grătar

Rețeta mai nouă   Ciorbă de peşte cu smântână Ciorbă de peşte cu smântână

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro