Ton cu vin şi cimbru la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se eviscerează un ton.

Se taie rondele.

Rondelele de peşte se presară cu sare şi se lasă aproximativ 30 de minute.

Între timp se prepară un amestec de ulei de măsline, vin roşu,

zeamă stoarsă de lămâie, sare, piper,

cimbru şi coaja rasă de lămâie.

Rondelele de ton se înmoaie bine în acest amestec.

Apoi se pun pe grătarul încins şi uns cu puţin ulei.

După 2-3 minute se pot întoarce.

Se mai stropesc cu puţină zeamă de lămâie.

După alte 2-3 minute sunt gata şi pot fi luate de pe grătar.

Se pot servi cu o garnitură de cartofi natur.

Etichete: ton | peste
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Rasol de cartofi Rasol de cartofi

Rețeta mai nouă   Friptură de porc în bulion la presiune Friptură de porc în bulion la presiune

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro