Pilaf cu pipote de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală pipotele de pui şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi sare.

Dacă se formează spumă, aceasta se îndepărtează.

După ce s-au fiert pipotele, acestea se scot din zeamă. Zeama nu se aruncă.


Se taie bucăţi mici.

Separat se curăţă ceapa şi morcovul.

Se dau prin robot.

Se pun într-o tigaie cu ulei încins în prealabil.

Se călesc.

Se adaugă pipotele.

Se amestecă şi se mai călesc puţin.

Separat se spală şi scurge orezul.

Se taie ardeiul gras.

Acum se adaugă în tigaie orezul şi ardeiul gras.

Se amestecă.

Se adaugă zeama rămasă de la fierberea pipotelor.

Se fierbe amestecul până ce se absoarbe toată zeama.

Pătrunjelul se taie mărunt şi se adaugă împreună cu piperul în tigaie.

Etichete: orez | pilaf | pipote de pui
(40 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Super reteta....am incercat-o de mai multe ori se face repede.succes in bucatareala!!!

  Rețeta mai veche Tiramisu cu ciocolată Tiramisu cu ciocolată

Rețeta mai nouă   Friptură de vită cu cartofi la cuptor Friptură de vită cu cartofi la cuptor

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro