Cegă cu vin şi mărar la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Mărarul se taie mărunt, lămâia se curăţă de coajă şi apoi se desface miezul, tăindu-se cubuleţe.

Într-un vas termorezistent, se aşează rondelele de cegă, printre ele bucăţile de lămâie,

se condimentează cu sare şi piper, se presară mărarul tocat

şi se stropeşte totul cu vin şi puţin ulei de măsline.


Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte alături de garnitură de orez şi lămâie.


Etichete: cega | sturion
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Legume la dry-cooker Legume la dry-cooker

Rețeta mai nouă   Minitort cu cremă de lămâie şi frişcă Minitort cu cremă de lămâie şi frişcă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro