Mâncare de legume în vin roșu

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Vânăta se taie cubuleţe,

care se prăjesc în 2 linguri de ulei de măsline

Dovlecelul se taie şi el cuburi

şi se adaugă peste vânătă.

Ardeiul kapia se taie fâşii subţiri

şi se adaugă celorlalte legume

alături de roşiile decojite

şi vinul roşu.

Se lasă să fiarbă acoperit timp de 20 de minute.

Se condimentează cu sare şi piper,

se mai lasă să fiarbă 5 minute, apoi se ia vasul de pe foc.

Se serveşte ca fel principal sau ca garnitură.

Etichete: legume
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Baghete de pește Baghete de pește

Rețeta mai nouă   Compot de gutui Compot de gutui

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro