Sote de fasole păstăi cu ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se încinge puţin ulei într-o tigaie şi se adaugă fasolea păstăi (din conservă sau proaspată, dar în acest caz trebuie fiartă în apă cu sare şi scursă de zeamă) şi ciupercile (din conservă sau dacă sunt proaspete trebuie fierte în apă cu sare şi apoi scurse de zeamă).


Se lasă la călit circa 10 minute.
Separat se pregăteşte mujdeiul de usturoi. Se diluează cu 1 pahar de apă şi se adaugă peste legumele călite.

Se poate adăuga şi mărar tocat.

Se mai lasă pe foc 2-3 minute.

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură inteligentă Prăjitură inteligentă

Rețeta mai nouă   Musaca de curcan Musaca de curcan

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro