Chifteluţe din piept de pui
Mod de preparare
Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2067/description/4e387672cf370.jpg)
Ceapa şi cartoful se curăţă şi se dau şi ele tot prin maşina de tocat.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2067/description/4e387673e3f6f.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2067/description/4e387674d2267.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2067/description/4e387675d4db7.jpg)
Usturoiul se pisează şi se adaugă peste carne.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2067/description/4e387676e0c99.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2067/description/4e3876784dd1b.jpg)
Împreună cu ouăle, mărarul, pătrunjelul, sarea şi piperul, se amestecă bine.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2067/description/4e387679371f1.jpg)
Din compoziţia rezultată, se ia cu lingura, se formează biluţe care se tăvălesc prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2067/description/4e38767a1faf9.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2067/description/4e38767bf2d9b.jpg)