Piept de pui la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se taie în felii subţiri.

 

Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei, până devine ca o maioneză.

 

 

Peste pieptul de pui se adaugă usturoiul, sare, piper, boia dulce şi puţin ulei, se amestecă şi se lasă aşa timp de 2-3 ore.


 

 

Se încinge grătarul, se unge cu puţin ulei, apoi se pune pieptul de pui, întorcându-se pe ambele părţi până se rumeneşte bine.


 

 

 

 

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro