Sardine la grătar cu măsline, lămâie şi capere

(Sardine în stil sicilian)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Sardinele se eviscerează. Măslinele se taie feliuţe mici. O lămâie se curăţă de coajă şi de pieliţa albă, apoi se taie cubuleţe mici. Jumătate de lămâie se stoarce.

Sardinele se condimentează cu sare şi piper şi se ung cu puţin ulei de măsline.

Grătarul se unge cu puţin ulei. Se pun sardinele pe grătar.

După câteva minute se pot întoarce. Se toarnă puţină zeamă de lămâie peste ele.

Se aşează pe o farfurie şi se garnisesc cu lămâie tăiată cubuleţe, capere şi măsline tăiate feliuţe, după care se mai adaugă puţină zeamă de lămâie.

În final se presară câteva frunze de pătrunjel.

Etichete: sardine | peste
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Curcan cu ierburi la cuptor Curcan cu ierburi la cuptor

Rețeta mai nouă   Smoothie de mango, portocale şi spanac Smoothie de mango, portocale şi spanac

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro