Cartofi noi cu ardei la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeii se taie în fâşii, apoi fâşiile se taie în jumătate.

Într-un castron se pun cartofii foarte bine spălaţi de pământ, ardeii tăiaţi, căţeii de usturoi necurăţaţi, oregano, sare, piper şi se stropeşte totul cu ulei de măsline, amestecându-se bine astfel încât toţi cartofii să fie atinşi de ulei.

Într-un vas termorezistent se pune amestecul de mai sus.

Deasupra se pun 2-3 crenguţe de cimbrişor şi vasul se bagă în cuptorul încins la 250 grade timp de 45 de minute. La jumătatea intervalului, cartofii se pot întoarce. Se pot încerca dacă sunt gata cu o furculiţă.

Se servesc ca atare sau ca garnitură pentru orice friptură.

Etichete: cartofi
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Buna! Super reteta am incercat si e foarte buna.

  Rețeta mai veche Pui cacciatore la slow cooker Pui cacciatore la slow cooker

Rețeta mai nouă   Tiropita Tiropita

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro