Pui cu ciuperci şi smântână

(Pui "Delicatesa")
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de pui se taie bucăţele mici, se condimentează cu sare, piper, cimbru, boia.

Se încing 2 linguri ulei, se rumeneşte carnea şi se stinge cu o cană de apă, se lasă pe foc mic 45 de minute.
Se căleşte ceapa tocată mărunt.

Se adaugă ciupercile.

Apoi smântâna şi vinul.

Se fierb 5 minute după care se adaugă usturoiul tocat.
Se toarnă sosul peste carne împreună cu 5 linguri smântână.

Se potriveşte de sare şi piper şi se lasă să mai fiarbă 30 de minute după care se adaugă restul de smântână, făină şi verdeaţă.

Se lasă pe foc 1-2 clocote să se umfle făina.

Se serveşte caldă cu mămăligă.
Etichete: ciuperci | pui | smantana
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Acum gatesc asa ceva ... mi se pare extrem de buna combinatia pui , ciuperci , smantana , plante aromate proaspete .

  Rețeta mai veche Ştrudel cu mere Ştrudel cu mere

Rețeta mai nouă   Ostropel de pui cu ciuperci şi măsline Ostropel de pui cu ciuperci şi măsline

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro