Pui în sos de roşii cu ciuperci şi cartofi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Într-un vas termorezistent se pune ulei cât să acopere fundul vasului.

Se adaugă carnea dezosată şi tăiată cubuleţe.


Printre bucăţile de carne se adaugă ciupercile şi cartofii tăiaţi de asemenea cubuleţe.




Se adaugă roşiile date prin robot, usturoiul tăiat şi restul condimentelor.




Se mai adaugă puţină apă.

Se introduce vasul în cuptor.

Se menţine la cuptor aproximativ 1 oră şi jumătate, până când este pătrunsă carnea.

Se poate servi cu mămăliguţă.

Etichete: pulpe de pui | pui
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tocăniţă cu păstăi Tocăniţă cu păstăi

Rețeta mai nouă   Ruladă cu gem de gutui Ruladă cu gem de gutui

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro