Pulpă de curcan picantă la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Coaja de lămâie se rade.

Ardeiul iute se pisează; ghimbirul se dă pe răzătoare, apoi se adaugă peste coaja de lămâie, împreună cu ardeiul iute.

Usturoiul se pisează şi se adaugă şi el peste coaja de lămâie.

Peste ele se toarnă ulei şi suc de lămâie, se condimentează cu sare şi piper, se

Cu acest amestec se unge pulpa de curcan, atât pe sub piele cât şi pe exterior.

Se aşează pulpa în vasul ceramic al slow cooker-ului.

Se toarnă vinul şi supa de pui, cât să acopere carnea.


Vasul se acoperă cu capac, se porneşte slow cooker-ul la slow şi se lasă aproximativ 8 ore.

Se serveşte alături de o garnitură de cartofi şi de salată verde.


Etichete: pulpa | curcan | slow cooker | picant
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Stir fry cu creveți Stir fry cu creveți

Rețeta mai nouă   Prăjitură Snickers Prăjitură Snickers

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro