Pulpe de pui tandoori

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de pui se crestează și se pun într-un castron.

Se presară deasupra condimentul tandoori masala,

se stropesc cu puțin ulei,

se adaugă zeama de la limetă

și iaurtul,

se amestecă, se acoperă cu folie alimentară și se dau la rece pentru 1-2 ore.

Se pun într-un vas termorezistent și se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45 de minute.

Se scot din cuptor, se scurge zeama care s-a format,

apoi se mai bagă în cuptor pentru încă 10 minute ca să se rumenească.

Se sevesc fierbinți, alături de raita.

Etichete: pulpe de pui
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • simplu si gustos !

  Rețeta mai veche Raita Raita

Rețeta mai nouă   Tagliatelle cu șuncă, brânză și roșii cherry Tagliatelle cu șuncă, brânză și roșii cherry

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro