Rasol din pulpe de pui cu legume
Se pun la fiert pulpele de pui în apă cu sare.
Se îndepărtează spuma formată la fierbere. Se adaugă cartofii, ceapa şi morcovul, toate întregi.
Se continuă fierberea până când cartofii sunt aproape fierţi.
Se scoate morcovul, se taie rondele şi se pune din nou în zeamă. Se scoate ceapa şi se aruncă. Se striveşte usturoiul şi se adaugă în zeamă. De asemenea, se toacă mărunt frunzele de pătrunjel şi se adaugă şi acestea. Se potriveşte de sare şi piper.
Se mai continuă puţin fierberea până când sunt complet fierti cartofii (se pătrund uşor cu furculiţa până în centru).
Se poate servi cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi.
-
george03 Dec.2015
e pentru prima data cand gatesc ..am facut cu pulpite din pui de tara...a iesit exceptional...va multumesc