Rasol de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele se pun la fiert în apă cu sare.

Se spumează şi când aţi adunat toată spuma, se adaugă legumele întregi.


Se adaugă şi condimentele şi se mai fierbe încă 15 minute.


Se serveşte cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi (simplu sau cu roşii).

Etichete: rasol | pui | pasare | pulpe de pui
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Compot de piersici Compot de piersici

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu prune Prăjitură cu prune

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro